Waar je komt te werken

Selektvracht is gespecialiseerd in de bezorging van pakjes bij (voornamelijk) consumenten in Nederland. Het hoofdkantoor en sorteercentrum zijn gevestigd in Utrecht. Door heel Nederland zijn er 118 depots van Selektvracht, van waaruit de regionale bezorging plaatsvindt. Er is dus altijd wel een depot in de buurt van jouw woonplaats.

Wie je collega's zijn

In heel Nederland zijn zo'n 3200 bezorgers aan het werk, zowel mannen als vrouwen, zowel jong als oud. Iedereen heeft zijn eigen reden om als pakketbezorger te werken bij Selektvracht - als een leuke bijverdienste of voor de sociale contacten.

De bezorgdagen en -tijden

Selektvracht bezorgt op dinsdag- tot en met vrijdagmiddag tussen 11.00 - 15.00 uur en 14.00 - 18.00 uur. Op dinsdag- tot en met donderdagavond tussen 18.00 - 21.00 uur. Daarnaast is er op zaterdagochtend nog een bezorgronde tussen 09.00 - 13.00 uur.

Wat je kunt verdienen

Selektvracht vergoedt bezorgers per pakje. Wat je maandelijks gaat verdienen is afhankelijk van de hoeveelheid pakjes én de regio waarin je bezorgt. Een gemiddelde bezorger van Selektvracht verdient naast de onkostenvergoeding voor het gebruik van eigen auto per dagdeel tussen de € 25,- en € 65,-.

Ben je geïnteresseerd in een bijbaan bij Selektvracht? Klik dan hier om te solliciteren.
Binnen twee weken ontvang je een reactie.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar info.bestellers@selektvracht.nl.

Bezorgen voor Selektvracht is een leuke en veelzijdige bijbaan met veel voordelen.

  • Zelfstandig werken
  • Per pakje betaald worden
  • Deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
  • Elke bezorgdag wel iets bijzonders meemaken